Arrangementer

[wpcol_3quarter id=”” class=”” style=””]

I løbet af et år tilbyder mange klubber i Danmark og i landene omkring enkeltstående eller årlige seminarer med lokale eller internationale undervisere. Heriblandt er der specielle seminarer med prominente undervisere fra Japan, Europa og andre steder. Der er også aikidoseminarer, som er dedikeret til specielle emner. Aalborg Aikidoklub arrangerer en sådan event i slutningen af januar hvert år. Det er en af de få events i Danmark, hvor graduering til sort bælte finder sted. De seneste par år har klubben også været vært for et årligt børneseminar.

Der afholdes adskillelige årlige events i Sverige, Göteborg. De er organiseret af shihan Ulf Evenås. Nogle af dem løber over en eller flere uger (uchideshi, sotodeshi). Deltagerne til disse events kommer fra hele verden. Den mest almindelige årlige event finder sted i de første uger af året samt i løbet af sommeren, hvor der også er mange andre events. Der er også årlige events for børn.

De forskellige seminarer har varierende krav til deltagere, men mange af dem er åbne for deltagere på begynderniveau.
Klubben dækker i nogle tilfælde en del af de udgifter, der er forbundet med deltagelse i de forskellige events. Forhør dig i klubben inden du deltager.

[/wpcol_3quarter] [wpcol_1quarter_end id=”” class=”” style=””]

Aalborg Aikido seminar 2014 - 10

IMG_7082

[/wpcol_1quarter_end]

Kommende Arrangementer

Ingen Arrangementer