Træning

Under træningen tilstræber vi en venlig, men fokuseret atmosfære med udfordringer, der matcher den enkeltes niveau.

Herunder kan du læse mere om træning, tid og sted for træning. Du er meget velkommen til at besøge os, hvis du har lyst til at se, om det er noget for dig.

Johnny og JesperVi træner 2×2 timer om ugen. Denne træning er for begyndere og viderekomne. Der vil blive undervist i alm. våben og kropsteknikker, og der vil også blive taget forskellige emner op.

Tirsdag ot torsdag der træning fra 17.00 – 18.00 og igen fra 18.05 – 19.00.

Ekstratræning arrangeres ad hoc for dem, der har tilegnet sig et basisniveau.

Prisen pr måned er 175 kr. for voksne. Derudover har vi et familietilbud på 350 kr. Med dette tilbud kan ethvert familiemedlem komme og træne i klubben. De første gange er gratis indtil du finder ud af, om du vil meldes ind i klubben.

Den første gang

Har du lyst til at prøve aikido, er du velkommen til komme ned i klubben på vores træningsdage og være med. Du skal bare medbringe joggingbukser og en t-shirt. Senere kan du købe en gi og evt. dit eget aikidoudstyr.

De første gange er gratis indtil du finder ud af, om du vil meldes ind i klubben.

Kontakt gerne Johnny for mere information  tlf. 40114308, email formand@aalborg-aikido-klub.dk eller se siden kontakt.

Hvor vi træner

For at finde klubben, kan du bruge kort og link til rejseplanen.dk, der ligger under siden kontakt.

Aikido Seminarer

I løbet af året er der en række aikidoseminarer, som afholdes i Aalborg samt forskellige steder i Danmark, Sverige og andre lande. Aalborg Aikidoklub er vært for en af de årlige seminarer. Du kan se flere detaljer og en liste på kommende events på siden arrangamenter.